Ostoskori

Ostoskorissa 0 tuotetta.

Yhteystiedot

Suomen Perinnetekstiilit Oy Kisällinkatu 5, 2. krs 15170 Lahti Puh. 03-877 780 helmi@vuorelma.fi

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

SUOMEN PERINNETEKSTIILIT OY 24.5.2018

REKISTERISELOSTE

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste



Rekisterin pitäjä

Suomen Perinnetekstiilit Oy
Kisällinkatu 5
15170 Lahti
Y-tunnus 2691089-7
helmi@vuorelma.fi
puh. 03877780

Rekisterit

Uutiskirjelista
Verkkokauppa
Smartship-postin toimitusjärjestelmä
Asiakasrekisteri
Sähköpostit
Mittojen ottolomaketiedot

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelytarkoitus on asiakkuus. Henkilötietojen avulla asiakkaalle voidaan toimittaa hänen tilaamansa tuotteet, muodostaa tilaukset ja sitä kautta laskut ja kuitit. Uutiskirjelistan henkilötietojen käsittelytarkoitus on markkinointitarkoitus. Sähköpostit muodostavat henkilörekisterin, kun asiakas tekee tilauksen joko verkkokaupassa tai ottaa yhteyttä yritykseen tilatakseen tuotteita ja antaa osoitetietonsa. Verkkokauppa kerää myös asiakkaana IP-osoitteen. Mittojen ottotiedot tarvitaan kansallispukujen ateljeevalmistusta varten. Jos olet hyväksynyt verkkokaupasta tilausta tehdessäsi henkilökohtaisen markkinoinnin, asiakastietoja (vain sähköpostiosoite tallennetaan) käytetään myös siihen.

 

Rekisterien tietosisällöt

Henkilötietorekisterit sisältävät asiakkaan nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen (jos se on annettu) ja puhelinnumeron (jos se on annettu). Mittojen ottotiedoissa on lisäksi asiakkaan antamat mitat. Uutiskirjerekisterissä on ainoastaan asiakkaan sähköpostiosoite. Rekistereiden tiedot voivat sijaita myös kolmansien osapuolien tarjoamissa teknisissä ratkaisuissa. Kolmannet osapuolet eivät välitä asiakkaan tietoja eteenpäin ja kolmannet osapuolet ovat sitoutuneet huolehtimaan riittävästä tietoturvasta. Suomen Perinnetekstiilien ylläpitämät henkilötietorekisterit ovat ainoastaan Suomen Perinnetekstiilien käytössä. Suomen Perinnetekstiilit ei siirrä asiakkaan tietoja  EU:n ulkopuolelle. Asiakas saa niin halutessaan tarkemmat tiedot omista tallennetuista henkilötiedoistaan ja kolmansien osapuolien pitämistä alustoista pyytämällä ne Suomen Perinnetekstiileiltä.

Tietojen säilytysajat

Tietoja säilytetään esimerkiksi kirjanpitolain vaatima aika. Muissa rekistereissämme ylläpidämme ja poistamme asiakkaan tietoja tarpeen mukaan. Uutiskirjelistalta asiakas voi poistua uutiskirjelistan linkistä. Tiedot poistetaan asianmukaisilla tavoilla tietoturva säilyttäen.

Tietoturvallisuus

Suomen Perinnetekstiilit säilyttää ja suojaa tietosi riittävällä ja asianmukaisella tavalla. Suomen Perinnetekstiilien käyttämät palveluntarjoajat ovat sitoutuneet riittävään ja asianmukaiseen tietoturvaan.

Henkilötietojen käsittelyssä on varmistettu turvallisuus, tiedot on suojattu luvattomalta ja lainvastaiselta käsittelyltä. Suojaamisessa on käytetty asianmukaisia ja riittäviä toimia.

Tietojen nähtäväksi pyytäminen, siirtäminen, korjaaminen ja poistaminen

Asiakkaalla on mahdollisuus pyytää hänestä tallennetut tiedot ja tietoihin liittyvät rekisterit ja niihin liittyvät palveluntarjoajat nähtäväkseen, tarkastaa henkilötietojaan sekä korjata ja siirtää tietojaan halutessaan. Pyynnöt tulee osoittaa yrityksen sähköpostiosoitteeseen. Markkinointitarkoituksessa kerätyn tiedon (sähköpostiosoite) asiakas pääsee poistamaan itse uutiskirjelistan linkistä tai pyytämällä Suomen Perinnetekstiilien sähköpostin kautta.