SUOMEN KÄDENTAIDOT - MESSUT TAMPEREELLA 15.-17.11.2019

Olemme tuttuun tapaan messuilla, osastomme on A448. Arvomme messuille 2 x 2 lippua, katso lisätietoja fb-sivuiltamme. Toimitamme tilauksia myös messuille, eli jos haluat noutaa tilauksesi osastoltamme, se onnistuu hyvin, kun teet tilauksen 8.11. perjantaihin mennessä. Tulehan tutustumaan ja katsomaan messutarjouksemme, tervetuloa!
Huom! Toimistomme on suljettu messujen takia 14.-15.11.

POSTIN LAKKO

EI VAIKUTA TOIMITUKSIIMME, KÄYTÄMME MATKAHUOLLON PALVELUITA PAKETTIEN LÄHETTÄMISESSÄ. KIRJELÄHETYKSET EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ ONNISTU POSTIN LAKON AIKANA, TAI NIIDEN TOIMITUSAIKA VOI OLLA HYVIN PITKÄ.

T-PAIDAT JA KASSIT

IMG_3446_web.png

Tilaa sinäkin itsellesi kesän raikkaimmat paidat ja kangaskassit!. Paita 29,90 € ja kassi 18,50 €. 

PUHELINNUMEROMME PÄIVITTYVÄT

Tavoitat meidät lankanumeron 03877780 lisäksi myös matkapuhelinnumerosta, johon voit lähettää myös tekstiviestejä. Matkapuhelinnumeromme on 0469228400.

EUROOPAN UNIONIN YLEINEN TIETOSUOJA-ASETUS  ("GDPR")

Olemme lisänneet Myyntiehdot-linkin alle tietosuoja- ja rekisteriselosteen, johon asiakkaamme voivat tutustua ennen tilausta. Rekisteriselosteen tarkoituksena on kertoa asiakkaalle muun muassa, miksi ja mihin henkilötietoja kerätään ja käytetään, miten ja miksi niitä säilytetään.

KANSALLISPUKUKORUT JA METALLISET PUKUJEN OSAT

Kauttamme saa nyt myös kansallispukujen koruja sekä metallisia osia. Löydät verkkokaupastamme uuden valikon kansallispuvut-valikosta:
https://www.vuorelma.net/tuotteet.html?id=47605/
Lisäämme valikoimaa pikku hiljaa, jollei valikoimasta löydy kaipaamaasi korua tai osaa, tarjoamme niitä ennakkotilauksen tehneille ensin ja sen jälkeen korut löytyvät myös verkkokaupastamme. 
Korut valmistetaan Suomessa vanhojen malliemme pohjalta, niiden materiaali on hopea tai kullattu hopea. Muut osat voivat olla myös messinkiä tai tinaa. 
TUTUSTU VALIKOIMAAN!

KANSALLISPUKUTILAUKSET

Kansallispuvuissa ja niiden osissa on tällä hetkellä noin kolmen kuukauden toimitusaika. Huomiothan tämän tilatessasi verkkokauppamme kautta kansallispukuja tai niiden osia, kiitos! Jos haluat varmistua pukutilauksen ehtimisen tiettyyn päivään mennessä, ota yhteyttä niin sovitaan asiasta.
Tarvikepakkaukset toimitetaan normaalisti noin kahdessa viikossa.

Olemme avoinna  

Maanantai    9-15
Tiistai            9-15
Keskiviikko  9-15
Torstai          9-15
Perjantai      9-15
Lauantai      suljettu
Sunnuntai   suljettu

tai sopimuksen mukaan.

Käynti sisäpihan puolelta, Joutjärven palloiluhallin vieressä oleva keltainen rakennus. Käynti toimitiloihimme tapahtuu sisäpihan puolella olevasta kulmassa olevasta ovesta, jonka vieressä on nimikylttimme. 2. kerros.

Tuotevalikoima on rajallinen, otamme vastaan kortti- ja käteismaksuja. Ompelu- ja korjauspalvelut käytössä sopimuksen mukaan.

Tilauksia ja tiedusteluita kansallispuvuista sekä ryijyistä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen helmi@vuorelma.fi tai verkkokaupan lomakkeella.

Puhelinpalvelumme on auki klo 10-14 arkisin.

Verkkokauppamme on auki aina!

Sähköpostiosoitteemme on  helmi@vuorelma.fi

 

Löydät Vuorelman sivut myös Facebookista!